JUSUF NURKIĆ SVE POJASNIO: "Odobrenje mog kluba..."

"...nikada nije bilo upitno."

  • Sport

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Naš najbolji košarkaš u ovom trenutku i član Portlanda Jusuf Nurkić na svom zvaničnom FB profilu potvrdio je svoju želju da nastupa za A-selekciju BiH u predstojećim mečevima.

"S obzirom na to da su pojedini mediji objavili kako je moje igranje za reprezentaciju u predstojećem ciklusu kvalifikacija upitno zbog navodnog otpora mog kluba, dužan sam reći da sam prije više od mjesec dana ljude iz KSBiH obavijestio da ja želim igrati i da od strane mog kluba Portland Trail Blazersa ništa nije upitno.

To povjerenje utemeljeno je na uzajamnom poštovanju i bezuvjetnoj podršci od kluba, koju sam stekao svojim radom i vrhunskim igrama, koje su me svrstale u red najboljih centara najjače košarkaške lige svijeta", napisao je Nurkić u svom statusu.

(SB/Sportske.ba)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...