ŠTA LI ĆE TEK BITI KADA U NSBiH UĐE DODIKOV SESTRIĆ VICO: Komitet za takmičenje podnio prijavu protiv Feđe Dudića

Komitet za takmičenje Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine podnio je prijavu protiv trenera Veleža Feđe Dudića.

  • Sport

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 3

Prijava je, kako se navodi na stranici Nogometnog saveza BiH, podnesena zbog kršenje Kodeksa o ponašanju članova NSBiH i neprimjerenog i neodmjerenog komentarisanja u medijima, suđenja i takmičenja unutar Premijer lige BiH, po završetku prvenstvene utakmice 10. kola Premijer lige BiH između Borca i Veleža, prenosi SportSport.ba.

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, rješavajući ovu prijavu, zatražila je od trenera Veleža očitovanje, a Dudić je bio dužan do da 16. oktobra dostavi. Na narednoj sjednici Disciplinske komisije trebala bi biti donesena odluka u vezi s ovim slučajem.

Podsjetimo, duel između Borca i Veleža imao je i svoje treće poluvrijeme s obzirom na to da su gosti bili nezadovoljni suđenjem glavnog sudije Miloša Gigovića, koji je od Komiteta za sudije dobio ocjenu 7,5 i nalazi se na "odmoru" od premijerligaških utakmica, a formu održava sudeći utakmice nižih rangova i omladinskih takmičenja.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...