URNEBESAN SNIMAK: Djevojčica tokom blagoslova "nabacila pet" svećeniku

Simpatičan video svećenika kojem djevojčica tokom blagoslova "daje pet", masovno se dijeli društvenim mrežama. Sudeći po komentarima, čini se da se mnogima svidjela iskrenost djeteta koja je dobro nasmijala i samog službenika Crkve.

  • Šareni svijet

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 1

Svećenik se nije mogao prestati smijati kad ga je djevojčica vidjela kako podiže ruku da je blagoslovi - i pogrešno je pomislila da želi da joj nabaci.

Šarmantni snimci pokazuju kako se svećenik smije, pokrivajući usta rukom dok pokušava nastaviti.

Video je dobio više od sedam miliona pregleda na TikToku, a otkad je objavljen u srijedu, široko se dijeli na drugim platformama društvenih mreža.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...