CIJELI SVIJET SE SMIJE TRUMPOVOM ADVOKATU: Ovo je lijepa Bugarka zbog koje se osramotio Rudi Giuliani (VIDEO)

Glumica koja je preko noći postala slavna zahvaljujući podvali Sache Barona Cohena 24-godišnja je Maria Bakalova iz Bugarske. Podsjetimo, Rudi Giuliani, nekadašnji gradonačelnik New Yorka, a danas lični advokat Donalda Trumpa, nasjeo je na Cohenovu podvalu u nadolazećem nastavku "Borata", koji izlazi 23. oktobra.

  • Mini market

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 2

Bakalova je doslovno preko noći iščupana iz anonimnosti, a na društvenim mrežama objavljuje uglavnom zavodljive selfije.

Dosad je glumila u dugometražnim filmovima te je osvojila dvije nagrade za ulogu u filmu "Transgression" iz 2018. godine. Ove godine glumi glavnu ulogu u komediji "Last Call", a pojavila se i u nekoliko TV serija, poput italijanske serije o mafiji Gamorrah. Poznato je i da podržava pokret "Black Lives Matter".

alt

Rođena je 1996. godine u Burgasu, a studirala je na Bugarskoj nacionalnoj školi za umjetnost te svira flautu. Diplomirala je 2019. godine na Nacionalnoj akademiji za pozorišnu i filmsku umjetnost u Sofiji.

U filmu o Boratu Bakalova glumi reporterku koja nakon intervjua o koronavirusu vodi 76-godišnjeg Giulianija u hotelsku sobu. Tamo se on zavalio na krevetu i gurnuo ruku u hlače prije nego što je u sobu ušao Baron Cohen.

"Ona ima 15 godina, prestara je za tebe", vikao se Cohen, glumeći da je Bakalova njegova kći Tutar.

Giuliani je kasnije kazao da je "bio potpuno odjeven u svakom trenu" te je dodao da je samo uvlačio košulju u hlače.

"Nagnuo sam se i gurnuo košulju u hlače, u tom su trenutku snimili tu fotografiju koju imaju, koja svakako izgleda montirano", rekao je u srijedu Giuliani za radio WABC.

Bakalova vjerovatno nije očekivala da će je snimanje ove scene gurnuti usred bitke Donalda Trumpa i Joea Bidena za predsjedničku poziciju. Naime, Giuliani se našao u centru pažnje otkako je govorio o emailovima koji, navodno, potvrđuju da je Hunter Biden profitirao od očeve pozicije.

Bakalova je u utorak s Cohenom gostovala u showu Jimmyja Kimmela. Oboje su glumili uloge iz filma, a ona je zahtijevala da Kimmel skine hlače i oženi je.

"Već sam oženjen", odgovorio je Kimmel, a Cohena je zanimalo koliko žena ima.

Giuliani je optužio Hollywood da je namjerno pustio vijest o njegovom pojavljivanju u filmu o Boratu u trenu kad se priča o Bidenovom sinu.

"Sve će napraviti, napast će me na svaki mogući način. A sad taj idiot Borat kreće na mene s totalno senzacionaliziranim lažnim prikazom smiješnog filma", rekao je Giuliani.

Nazvao je to naručenim poslom i dodao da ga svi u Hollywoodu ionako mrze.

"Nije slučajno da se to dogodilo kad sam predao sve dokaze o njihovom princu i mezimcu Joeu Bidenu, koji je jedan od najvećih prevaranata u posljednjih 30 godina", nastavio je Trumpov advokat.

Govoreći o susretu s Bakalovom u hotelskoj sobi, Giuliani je otkrio da je vjerovao da dolazi na "pravi intervju" o koronavirusu u hotelu "Mark" u New Yorku.

"Odradio sam intervju sa mladom ženom koja je bila neiskusna u tome i bio sam ljubazan prema njoj", rekao je, dodavši i da su se molili.

"Bio sam odjeven sve vrijeme, a u jednom trenu košulja mi se izvukla", nastavio je.

Dodao je da ga je tad djevojka pitala želi li masažu, a on je shvatio da je riječ o namještaljci pa je pozvao svog zaštitara Briana u sobu.

"Tad je iznenada ludi Sacha Baron Cohen uletio odjeven u ogrtač i vikao svakakve gluposti", nastavio je Giuliani, dodavši i da je tad zvao policiju.

"Da sam napravio nešto loše, ne bih zvao policiju, a on ne bi pobjegao", tvrdi Giuliani.

Film na čijem se snimanju sve zbilo, nastavak je filma "Borat" iz 2006.

Priča o Giulianiju, plavuši i ruci u hlačama proširila se Twitterom nakon što su stranice Showbiz411.com i Newsweek pisale o filmu koristeći screenshot Giulianija u nezgodnoj pozi.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...