I TADA I SADA OSTAVLJA BEZ DAHA: Ovako je Sofia Vergara izgledala prije 20 godina

Najbolje plaćena TV glumica kao da je vratila vrijeme, jer mnogi smatraju da Sofia Vergara danas izgleda bolje nego u mlađim danima. Međutim, i tada je izazivala veliku pažnju svojim raskošnim oblinama.

  • Show

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 0

Danas je zgodna Kolumbijka jedna od najseksi žena na svijetu, proslavila se u seriji "Moderna obitelj", a nekoć nije ni sanjala da će za njezino ime znati gotovo cijeli svijet.

Počela je skromno raznim niskobudžetnim reklamama i kampanjama za donje rublje, ali su ubrzo njezin talent i prirodnost pred kamerom i fotoaparatom prepoznali mnogi.

Kako je izgledala u jednoj takvoj kampanji za donje rublje prije punih 20 godina, Vergara je pokazala starom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Dok pozira u spavačici boje kože, bez mnogo šminke na licu, do izražaja dolaze njezine obline. Bujne grudi zbog kojih se proslavila u Hollywoodu, i ovoga puta stavljene su u prvi plan.

Vergara nije tipična mršavica nego žena koja ponosno nosi sve svoje obline i uvijek je isticala kako su je upravo one dovele do samog vrha u televizijskom poslu.

"Oduvijek sam imala takvu figuru i brz metabolizam. Nikada nisam patila zbog težine kao neke moje prijateljice. Sada, kada sam starija, samo moram svoje tijelo održavati zdravim", rekla je nedavno zgodna glumica.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...