DODIK NA TURNEJI PO ČELINCU, KOTOR VAROŠI I...: Posjetit će rodno mjesto Željke Cvijanović, gdje će sa kandidatima...

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik posjetit će danas Čelinac, Kotor Varoš i Teslić; U Čelincu će u 13 sati prisustvovati kratkom druženju uz kafu sa kandidatom za načelnika općine Vladom Gligorićem, kandidatima za odbornike i predsjednicima koalicionih partija.

  • Politika

  • 25. Okt. 2020  25. Okt. 2020

  • 2

"Druženje će biti u bašti lokala 'Nikos' u Čelincu. Dodik će u Kotor Varoši u 13:45 sati posjetiti Centar za porodicu 'Kuća Radosti', najavljeno je iz SNSD-a.

Za 14:05 sati planiran je obilazak Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” u Maslovarama, gdje će se u holu škole lider SNSD-a obratiti kandidatima za načelnika i odbornike.

U okviru posjete Tesliću, rodnom gradu predsjednice RS-a Željke Cvijanović, Dodik će u 14.45 sati posjetiti izbjegličko naselje Kruškovice, a u 15.30 sati će sa kandidatima i građanima prisustvovati projekciji promotivnog filma na Trgu, gdje će biti i izjave za medije.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...