PJANIĆ GOVORIO O PROPALOM DŽEKINOM TRANSFERU U JUVENTUS: "Stvarno mi nije jasno zbog čega su pregovori stopirani, bio sam u kontaktu s njim i sve mu..."

Proteklog ljeta je bilo dosta govora o potencijalnom transferu Edin Džeke iz Rome u Juventus.

  • Sport

  • 25. Okt. 2020  

  • 0

Do transfera nije došlo, Džeko je ostao u Romi, te bi uskoro mogao potpisati i novi ugovor. Ipak, to ne znači da u januaru ili narednog ljeta na adresu Rome neće doći još neka ponuda za našeg reprezentativca.

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac koji je ovog ljeta napustio Juventus, te prešao u redove Barcelone, otkrio je za Calciomercato da je upravo on savjetovao Džeku o njegovom prelasku u Juventus, te da mu je objasnio u kojem pravcu klub ide, te kakve su ambicije aktuelnog šampiona Italije:

”Bilo bi mi veoma drago kada bi još jedan Bosanac i Hercegovac zaigrao u Juventusu nakon mene. Znam da su bili blizu transfera (Juventus i Džeko), ja sam bio u kontaktu sa njim. Sve sam mu objasnio, gdje se klub nalazi, u kakvoj situaciji, i u kojem pravcu želi da napreduje. Ne znam šta se tačno u pregovorima desilo i zbog čega su stopirani”, rekao je Pjanić.

(Sportske.ba) 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...