KORISTI LI BIJELA KUĆA LAŽNU MELANIJU TRUMP?: Fotografija potpalila sumnje - "Ovo definitivno nije ona" (FOTO)

Fotografija na kojoj je nasmijana Melania Trump, prva dama Sjedinjenih Američkih Država, pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i sumnje da Bijela kuća koristi imitatora umjesto prave Melanie.

  • Šareni svijet

  • 25. Okt. 2020  

  • 0

Korisnici društvenih mreža pišu da predsjednik Donald Tramp pored predsjedničke kampanje mora voditi i kampanju "s dvostrukim tijelom svoje supruge".

Podsjetimo da teorija kako Bijela kuća koristi imitatora umjesto prave Melanie Trump postoji još od 2017. godine, a nova fotografija američkog predsjedničkog para dolila je ulje na ovu zavjereničku vatru.

Kako je američka javnost mišljenja da se prva dama nikada neće nasmijati, rasprava na internetu fokusirala se na to ko bi mogao biti na njenom mjestu.

Mnogi su se našalili da je to ustvari najpoznatiji lik po utjelovljenju lažnih ličnosti, Sacha Baron Cohen.

"Ovo definitivno nije Melania i nije prvi put da se ovo dešava", napisao je jedan korisnik Twittera.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...