ČOVIĆU NAJDRAŽA: Željana Zovko izabrana za...

Članovi Odbora za vanjske poslove Europskog parlamenta (AFET) izabrali su zastupnicu Željanu Zovko za potpredsjednicu Odbora, a tim imenovanjem u potpunosti je završen proces konstituiranja AFET-a.

  • Politika

  • 26. Okt. 2020  26. Okt. 2020

  • 5

Željana Zovko će sa predsjednikom i ostalim potpredsjednicima biti članica Predsjedništva Odbora te pratiti organizaciju sastanaka, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Europske pučke stranke.

Željana Zovko je izjavila da imenovanje na ovu poziciju predstavlja "veliku čast i privilegiju kako za nju osobno, tako i za cijelo hrvatsko izaslanstvo u Parlamentu". Kao jedina ženska potpredsjednica AFET-a, Željana Zovko će aktivno promovirati ravnopravnost spolova u vanjskoj i sigurnosnoj politici Evropske unije.

Zastupnica Željana Zovko je i prije imenovanja sudjelovala u radu Odbora za vanjske poslove u oba mandata u Parlamentu, a također obavlja dužnost zamjenice koordinatora za vanjske poslove u Europskoj pučkoj stranci (EPP), navodi se u saopćenju.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...