TUZLANSKA POLICIJA U AKCIJI: Rano jutros uhapšena dvojica Rusa

Dvojica državljana Ruske Federacije uhapšena su rano jutros nakon što su primijećeni dok pokušavaju oštetiti bankomat u tuzlanskom naselju Slatina.

  • Hronika

  • 26. Okt. 2020  26. Okt. 2020

  • 0

"Dvojica državljana Ruske Federacije lišena su slobode nakon što je negdje oko 3 sata dispečer zaštitarske agencije obavijestio Policijsku upravu Centar kako dva NN lica pokušavaju oštetiti bankomat", kazala je glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić. 

Kako je rekla, u toku je kriminalistička obrada ovih osoba, koja se radi u saradnji sa Tužilaštvom, nakon čega će biti poznato više informacija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...