KRALJICA ZADALA ŽESTOK UDARAC: Ponizila Camillu koja preklinje Charlesa da hitno interveniše...

Camilli, kojoj je najveća želja da postane kraljica, zadala je ogroman udarac. Camilla se, navodno, osjeća 'ljutito i potpuno poniženo' te zahtijeva od Charlesa da razgovara sa majkom i uvjeri je da promijeni odluku.

  • Svijet

  • 26. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Po pravilima kraljevske obitelji sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Charles trebao bi biti okrunjen za kralja Engleske kad njegova 94-godišnja majka više neće imati snage obavljati dužnosti. No po dvoru se već neko vrijeme šuška kako će kraljica napraviti iznimku od pravila i imenovati princa Williama kraljem, a njegovu suprugu Kate Middleton kraljicom jer ih smatra boljim vladarima od Charlesa i njegove 73-godišnje supruge Camille Parker, a sada se saznalo kako je kraljica već svoju odluku nagovijestila time što je Camilli oduzela pravo da postane kraljica jednog dana kad se Charles okruni, piše magazin Globe.

IZ 

Umjesto toga, otkriva dobro upućeni izvor s dvora, kraljica je odredila da će Camilla postati tzv. 'princeza pratilja' koja uživa znatno manju čast i privilegije od kraljice, čime je

Oduzela joj je prava koja bi joj davala moć nad ostalim članovima obitelji

Camilli, kojoj je najveća želja postati kraljica, zadala ogroman udarac. Camilla se navodno osjeća 'ljutito i potpuno poniženo' te zahtjeva od Charlesa da razgovara s majkom i uvjeri je da promijeni odluku.

'Boli ju to što je Elizabeta izmislila za nju titulu koja nikada prije nije korištena u kraljevskoj obitelji, i što joj je oduzela prava koja bi joj davala moć nad ostalim članovima obitelji. No Charlesova supruga neće ovo samo tako prihvatiti jer više od svega želi biti kraljica Camilla', rekao je je izvor. Ipak, britanski dvor ove navode zasad još nije službeno potvrdio niti opovrgnuo.

princ charlesIZVOR: PROFIMEDIA

 Podsjetimo, Charles je oženio Camillu deset godina nakon razvoda od princeze Diane 1995., ali njihova je veza započela još dok je princ bio u braku s Lady Di. Camilline planove da postane kraljica mogla bi pokvariti i njezina navodna teška bolest. Naime, ovog ljeta magazin Globe pisao je kako je vojvotkinja od Cornwalla saznala da boluje od raka jetre i da joj nije preostalo još puno vremena. Zasad ni Charles ni ona nisu potvrdilli tu vijest pa se mnogi u Britaniji nadaju kako nije istinita.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...