ZNA LI ON ŠTA MU RADI IZA LEĐA: Nova djevojka Brada Pitta snimljena u društvu 68-godišnjeg supruga, djelovali su...

Nova cura Brada Pitta snimljena je na večeri u Berlinu sa svojim suprugom, 68-godišnjim poduzetnikom Rolandom Maryjem.

  • Show

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Dvadesetsedmogodišnja njemačka manekenka Nicole Poturalski i stariji poduzetnik viđeni su kako u društvu prijatelja napuštaju njegov restoran u Berlinu, a "Daily Mail" piše da su izgledali veoma blisko. To je, ujedno, i prvi put otkad su Nicole i njen suprug, s kojim je, navodno, u otvorenom braku, viđeni zajedno otkad se saznalo za njenu vezu s Bradom Pittom. 

Britanski tabloid piše i da 68-godišnji Roland nije ljubomoran na vanbračne aktivnosti svoje supruge, a ona se s Pittom, navodno, i nalazila u suprugovom restoranu. 

"Roland se ženio nekoliko puta i ima petero djece. Ne zanima ga negativa i ljubomora. Oni su još u braku, ali to bi se moglo opisati kao otvoreni brak", rekao je ranije jedan izvor blizak paru.

Za njenu vezu s Pittom saznalo se ljetos, kad je par uočen na aerodromu Le Castellet u Francuskoj, gdje su, po opisima svjedoka, izgledali kao zaljubljeni tinejdžeri koji ne mogu skinuti ruke jedno s drugog.

Fotografije možete vidjeti ovdje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...