HOROR U ZEMUNU: Maskirani napadač usred bijela dana izbo mladića, bore mu se za život...

U ranim jutarnjim satima u Zemunu, u ulici Banijska 62, nožem je izboden muškarac od 33 godine, potvrđeno je iz beogradske Hitne pomoći.

  • Hronika

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Prema informacijama iz MUP-a, muškarca je napala maskirana osoba, a uviđaj tek slijedi.

“Došlo je do ubadanja nožem u Banijskoj ulici broj 62. Pacijenta upravo prevoze u Urgentni centar, gdje će mu ljekari pružiti neophodnu pomoć. Trenutno ne možemo da govorimo o njegovom stanju”, navode iz Hitne pomoći za portal Nova.rs.

Iz MUP-a kažu da su u 8.20 sati primili poziv da je jedna osoba povrijeđena oštrim predmetom i da je tog muškarca ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je uboden nožem u predjelu kuka.

Uviđaj je u toku, a policija intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...