STIGLI REZULTATI TESTA: Još jedan gradonačelnik u BiH pozitivan na koronu

Osjećam se dobro i simptomi koje sam do sada razvio, skoro se ne razlikuju od obične prehlade, kazao je gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić.

  • Vijesti

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić obavijestio je saradnike i javnost da je pozitivan na koronavirus. 

"Poštovane sugrađanke, sugrađani, prijatelji, saradnici, dužan sam vas obavijestiti da sam večeras dobio rezultat svog testa na koronavirus, koji sam uradio u petak, i isti je pozitivan. U samoizolaciji se nalazim od petka, kada sam osjetio blage simptome. Osjećam se dobro i simptomi koje sam do sada razvio, skoro se ne razlikuju od obične prehlade. Naredne dane ću provoditi u kućnoj izolaciji i nastojati sa svojim saradnicima iskoordinirati neodgodive obaveze. Prema preporuci, svi oni s kojima sam prije četvrtka bio u ličnom kontaktu, trebaju obratiti pažnju na pojavu eventualnih simptoma, a dodatnu pažnju usmjeriti na zaštitu osoba oko sebe. Budite pažljivi, čuvajte sebe i svoje najbliže, pridržavajte se propisanih mjera i upustava, kontakte svedite na minimum", poručio je Šuhret Fazlić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...