UPOZORENJE ZA VOZAČE: U ovom periodu će biti zatvoren dio autoputa kod Sarajeva

Zbog redovnog servisiranja opreme na mostovima, u srijedu, 28. oktobra 2020. godine, od 9 do 14 sati bit će zatvoren krak petlje Butila iz pravca Tarčina prema Sarajevu, saopćeno je danas iz "Autocesta Federacije".

  • Vijesti

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 1

Kako je navedeno, korisnici autoceste koji imaju potrebu ulaska u grad, mogu koristiti petlju Sarajevo sjever. Na kraku petlje iz pravca petlje Sarajevo sjever prema Sarajevu, doći će do privremene izmjene režima saobraćaja preusmjeravanjem vozila iz jedne u drugu voznu traku.

"Ovakav režim saobraćaja bit će obezbijeđen privremenom saobraćajnom signalizacijom. Molimo sve korisnike autoceste na dodatnu pažnju i da brzinu prilagode uslovima na autocesti poštujući postavljena ograničenja."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...