INZKO U DRUŠTVU SEMIRA OSMANAGIĆA: "Ne mogu vjerovati šta danas vidim. To je neuporedivo sa..."

Valetin Inzko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, posjetio je u utorak lokacije Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", tačnije park "Ravne 2", kao i "Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne", u pratnji direktora Fondacije Semira Osmanagića.

  • Društvo

  • 27. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 3

Ovo je bila nova posjeta austrijskog diplomate nakon devet godina, kada je također bio u prilici da obiđe "Prahistorijski kompleks tunela Ravne".

"Ne mogu vjerovati šta danas vidim. To je neuporedivo sa onim što je bilo prije devet godina. Toliko je novih sadržaja, toliko novih mjesta, prosto nevjerovatno. Rado ću opet doći, ali neću čekati devet godina na novi dolazak", rekao je Valentin Inzko u Visokom.

Ovo je bila još jedna u nizu posjeta ljudi iz javnog života, koja govori o tome kako projekat istraživanja Bosanske doline piramida iz dana u dan privlači sve veću pažnju javnosti, poručuju iz Press službe Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...