O OVOME BRUJI ITALIJA: Susret Džeke i Ibrahimovića je bio neizbježan, pogledajte scenu sa San Sira (VIDEO)

Utakmica između Milana i Rome ponudila je vatromet golova. Na kraju je završeno sa 3:3.

  • Sport

  • 28. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 0

Na utakmici sa šest golova bilo je nemoguće da mreže ne zatresu Džeko i Ibrahimović, rasni golgeteri koji spadaju u grupu najboljih napadača posljednje decenije.

O susretu Dijamanta i Ibre italijanski mediji su danima brujili, a i jedna od kamera na San Siru bila je rezervisana samo za njih dvojicu.

Režiser je uspio uhvatiti susret njih dvojice na terenu San Sira. Ibra je pružio Džeki ruku, a kapiten bh. reprezentacije ga je potapšao po grudima.

Na videu se mogu vidjeti i reakcija Džeke na gol Ibrahimovića, ali i reakcija Šveđanina bh. korijena kada je Sarajlija zatresao mrežu "Rossonera".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...