DO PODNE ILIJA, OD PODNE VOJA: Čovićev HDZ i Cvitanovićev HDZ 1990 u koaliciji s ratnim zločincem iz Srbije

Kandidata SNSD-a za načelnika općine Pelagićevo Slavka Tešića podržava koalicija šest stranaka.

  • Mini market

  • 28. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 0

"Sarađivat ćemo i pokazati da imamo zajednički cilj, da očuvamo mir, stabilnost i dobre odnose među ljudima", rekao je lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je u Pelagićevu prisustvovao potpisivanju koalicionog sporazuma između stranaka SNSD, Demos, Ujedinjena Srpska, SRS Vojislav Šešelj, HDZ BiH i HDZ 1990, prenosi "Faktor".

On je na svečanosti u Domu kulture istaknuo da se zajedničkim radom uvijek postiže više. "Vjerujem da zajednički možemo mnogo da postignemo, uz energiju mladog načelnika, jer bez spoja općinskih i republičkih institucija i dobre saradnje, teško je raditi velike projekte", istaknuo je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika općine Pelagićevo Slavko Tešić rekao je da koalicija za bolje Pelagićevo očekuje u budućnosti saradnju s Banjom Lukom, Beogradom, Zagrebom i Sarajevom za bolji život svih građana i za napredak lokalne zajednice.

Je li normalan?

(S. B.) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...