PLAN I EGZEKUCIJA: Barcelona objavila dvije zajedničke fotografije Pjanića i Messija, otkrili su sve...

Dobru partiju pružio je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić, fudbaler koji je ovog ljeta iz Juventusa prešao u redove španskog velikana.

  • Sport

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Barcelone je slavila sa 2:0 na gostovanju kod Juventusa u susretu drugog kola grupe G Lige prvaka.

Nakon utakmice u Torinu, zvanični Twitter profil katalonskog kluba objavio je zanimljiv komentar na dvije zajedničke fotografije  Lionela Messija i Miralema Pjanića.

Prvu fotografiju, koja je nastala tokom Barcelonine "inspekcije" travnjaka na stadionu Allianz, a na kojoj Messi i Pjanić razgovaraju, iz Blaugrane su označili kao "plan", dok je zagrljaj dvojice igrača Barce nakon pogotka Messija objašnjen kao "egzekucija" plana koji je dogovoren dan ranije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...