UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Objavljen snimak likvidacije napadača u Avignonu, izgovarao je riječi na arapskom jeziku

Prilikom opkoljavanja muškarca, napadač je počeo izgovarati riječi na arapskom jeziku.

  • Svijet

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Francuska policija ubila je muškarca u Montfavetu nedaleko od Avignona, koji je prolaznicima na ulici prijetio pištoljem i nožem. Nedugo nakon toga na internetu se pojavio snimak likvidacije.

Incident se desio danas prije podne, a prema pisanju Reutersa, muškarac je na ulici prijetio prolaznicima koristeći nož i pištolj. Na objavljenom snimku se vidi kako muškarac drži nož i odbija da ga baci, a nakon otvaranja vatre, vidi se kako policajac od napadača nogom odmiče i pištolj.



Prilikom opkoljavanja muškarca, napadač je počeo izgovarati riječi na arapskom jeziku.

Ovaj incident desio se nedugo nakon što su u Nici nožem ubijene tri osobe, među kojima je i jedna žena kojoj je odsječena glava, piše Klix.

Francuska je u međuvremenu podigla nivo upozorenja na teroristički napad na najviši mogući nivo. Val nasilja u Francuskoj počeo je ubistvom učitelja koji je đacima pokazivao crteže poslanika Muhammeda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...