BEOGRADSKI KOLUMNISTA DEMASKIRAO VUČIĆA: "Predsjednik Srbije pokušava 'daljinskim upravljačem' kontrolisati Crnom Gorom!"

Komentirajući izjavu predsjednika Srbije o formiranju crnogorske Vlade, poznati beogradski kolumnista Tomislav Marković kazao je za Antenu M da ga ne čudi miješanje Aleksandra Vučića u unutrašnja pitanja Crne Gore, jer je to, kako je naveo, i do sada činio.

  • Regija

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

"Što je i logično - uložio je onoliki napor, pokrenuo je cijelu medijsku mašineriju da širi anticrnogorsku histeriju, uložio je iz budžeta Srbije silne milione eura u srpske organizacije i crkvu - šteta bi bilo da mu sav trud propadne. Vučić nastoji da izdejstvuje većinu u novoj Vladi Crne Gore za Demokratski front, partiju koju podržava sve vrijeme. Andrija Mandić i Milan Knežević su svako malo dolazili u Beograd kod Vučića na konsultacije, čak je i avion Vlade Srbije dolazio po njih da ih vozi za Beograd, oni su Vučićevi favoriti, on to i ne krije", kazao je Marković.

Ranije je Vučić, kako navodi sagovornik Antene M, imao opoziciju "na daljinski upravljač", a sad se trudi i da dobije veći dio Vlade Crne Gore koji će, kako kaže, također držati pod kontrolom.

"Sve se to odvija pod plaštom famozne bridge za srpski narod, naravno lažne, jer je Vučiću stalo samo do vlasti i kontrole, kako u Srbiji, tako i među Srbima u regionu, njemu srpski narod služi samo kao instrument za ostvarenje vlastitih ciljeva. Kao što je služio i Miloševiću, i tad su u ime odbrane interesa srpskog naroda tom istom narodu navučene najveće nesreće na vrat. U ovoj izjavi komična je Vučićeva briga za demokratiju i poštovanje volje glasača.

Da je to stvarno tako, bilo bi logično da se predsjednik Srbije požali što Vladu ne sastavlja partija koja je dobila najviše poslanika na izborima - DPS. Ako već raspravlja o tome koga narod hoće, a koga neće. Ukratko, Vučićeva izjava bi mogla da se sažme u nekoliko riječi: Dobro došli u srpski svet", naveo je Marković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...