DEMOKRATSKA FRONTA OPLELA PO NIKŠIĆU: "SDP je izgubio izbornu utakmicu i prije nego što je ona počela!"

Nikakvi napadi SDP-a na DF i Željka Komšića, a po nalogu Fahrudina Radončića i Elmedina Konakovića, ne mogu izbrisati činjenicu da je SDP podrškom svim Konakovićevim kandidatima izgubio izbornu utakmicu i prije nego što je ona počela.

  • Politika

  • 31. Okt. 2020  31. Okt. 2020

  • 5

SDP je, naime, jedina politička opcija koja u Sarajevu nije istakla svoje kandidate, a sve za račun desničara Konakovića, navodi se u saopćenju Općinskog odbora DF-a Centar Sarajevo. 

Jedan sporedni Denis Čelendžer, koji u ime SDP-a nevješto pokušava da prikrije tu izbornu bruku i sramotu, uopće nije dostojan toga da bude taj koji ima bilo šta poručiti Željku Komšiću.

Za razliku od SDP-a koji tumara između Radončićevog tornja i skuta Elemedina Konakovića, Demokratska fronta je istakla svoje kandidate za načelnike u sarajevskim općinama. Kakav god njihov rezultat bude, bit će bolji od SDP-ovog, jer SDP-ov rezultat ne postoji izvan rezultata Konakovića i njegove stranke, a ni u Trnovu im ne cvjetaju ruže, navodi se u saopćenju. 

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...