ČOVJEK KOJI JE OTKRIO GRIEZMANNA, TVRDI: "Messi je Barcelonin kancer"

"Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš izvan njega."

  • Sport

  • 10. Nov. 2020  10. Nov. 2020

  • 2

Eric Olhats, čovjek koji je otkrio Antoinea Griezmanna, izuzetno je nezadovoljan kako funkcioniše Barcelona.

Njegov bivši štićenik u Barci nije dobio pravu šansu, a odnos Griezmanna i Messija za mnoge je vrlo zanimljiva tema. Olhats je “osuo paljbu” po katalonskom klubu.

“Antoine je upao u probleme čim je došao u klub. Barcelona tako funkcioniše da se Messi mora pitati oko svega. On je i car i monarh, a na Antoinea ne gleda blagonaklono”, kazao je Olhats i dodao: “U mojim očima je jasno da je Messi rekao da odlazi samo zato da vidi koliku moć još ima u klubu. Klasični Messi. Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš izvan njega. Barcelona već neko vrijeme pati zbog njega. On je rak tog kluba.”

(SB/CdM) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...