ZIKE SOKOLOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: "Molim vas, nosite maske!"

Glumac Zijah Sokolović napustio je bolnicu nakon što je bio hospitalizovan zbog koronavirusa.

  • Kultura

  • 11. Nov. 2020  12. Nov. 2020

  • 1

- Poštovani gledaoci prošlih i budućih pozorišnih predstava, hvala za brigu i interesovanje koje ste iskazali na društvenim mrežama u povodu mog neobičnog sudara sa korona virusom - počeo je glumac i dodao:

- Za jednu noć se promijenila svakodnevica. Prošao sam Infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten u bolnicu. Tu sam proveo petnaest dana. Juče sam otpušten iz bolnice, na kućnu izolaciju i njegu. Hvala angažovanim ljekarima bolnice "Dr. Dragiša Mišović", hvala požrtvovanim i veselim medicinskim sestrama "savremenim robovima današnjice". Sada razmišljam, šta sam nepovratno izgubio koronom, šta sam zagubio, a mogu da povratim i šta sve treba ponovo da nađem, a da ne zaboravim. Molim vas, nosite maske. Do pozorišta, do predstave, do Glumca - napisao je Zijah.  

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...