ŠOK NA ILIDŽI: Muzur uvjerljivo vodi ispred Prevljaka!

Na Ilidži je do sada prebrojano 43 posto glasova, a uvjerljivu prednost ima kandidat "četvorke" Nermin Muzur.

  • Vijesti

  • 15. Nov. 2020  16. Nov. 2020

  • 0

"Stranka demokratske akcije" na putu je da izgubi svoje najsnažnije uporište u Sarajevu, općinu Ilidžu, u kojoj su na vlasti u kontinuitetu već 30 godina.

Prema trenutnim podacima, zajednički kandidat "Četvorke", Nermin Muzur, uvjerljivo vodi ispred kandidata SDA, Fikreta Prevljaka. Do sada je prebrojano 43 posto glasova, a Muzur je osvojio 7,500 glasova, skoro duplo više od Prevljaka, koji je osvojio 3,400 glasova. Malo je vjerovatno da će se do kraja izbora ovaj odnos bitnije promijeniti. 

Podsjećamo, Nermin Muzur je kandidat "Naroda i pravde", a ima podršku i SDP-a, "Naše stranke" i "Nezavisne bosanskohercegovačke liste". 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...