LOŠE VIJESTI: Poznati glumac drugi put dobio koronu, ima upalu oba plućna krila

Vuk Kostić je nedavno dobio temperaturu, bol u kostima i mišićima, a počeo je i da kašlje.

  • Kultura

  • 16. Nov. 2020  16. Nov. 2020

  • 0

Glumac je, naime, prije nekoliko mjeseci preležao koronavirus bez ozbiljnih simptoma, ali sada ima upalu oba plućna krila, teško diše, a ponekad i otežano priča.

- Vuk je nedavno dobio temperaturu, bol u kostima i mišićima, a počeo je i da kašlje. Iako je imao sve simptome osobe zaražene koronom, on je tu mogućnost odbacivao, jer je bio ubjeđen da ima antitijela koja ga štite od virusa. Međutim, njegov ljekar ga je savjetovao da uradi PCR test, koji je pokazao da je pozitivan – priča izvor blizak glumcu.

On objašnjava da se Kostić liječi u svom stanu.

- Ima upalu oba plućna krila, teško diše, a nekada ne može normalno ni da govori. Iako je stanje ozbiljno, on je ipak izolovan u svom stanu, nije u bolnici. Doktori su mu propisali terapiju koju svakodnevno uzima – rekao je izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...