OPET PROBLEMI: Messija na aerodromu dočekala inspekcija i naredila mu da...

...mora platiti carinu.

  • Sport

  • 19. Nov. 2020  19. Nov. 2020

  • 0

Lionel Messi definitivno će 2020. pamtiti po negativnim stvarima koje su mu se dešavale, krenuvši od napetih odnosa s upravom Barcelone, preko nedavnog sukoba sa saigračem Griezmannom, odnosno njegovim agentom, koji je izjavio kako je Francuz morao svašta istrpjeti po dolasku u Barcu zbog lošeg odnosa Messija prema njemu, pa do konstantnog pritiska medija.

Najnovije nevolje dočekale su ga ovog puta u Argentini, gdje je išao na okupljanje argentinske reprezentacije. Čim je sletio, Messija su dočekali porezni inspektori i naredili mu da mora platiti carinu, što je bilo dovoljno da Argentincu pokvari raspoloženje.

"Poslije leta koji je trajao 15 sati, u Buenos Airesu me dočeka inspekcija. Ne mogu da vjerujem", bila je reakcija Messija po dolasku na okupljanje "Gaučosa".

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...