LOCIRAN U NAPUŠTENOM OBJEKTU "ENERGOINVESTA": Pogledajte fotografije hapšenja migranta koji se dovodi u vezu s ubistvom u Otesu

Migrant iz Maroka Hicham Aglaras (34), koji je osumnjičen za ubistvo Jasmina Berovića u Otesu, uhapšen je, potvrdio je za BHRT Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 19. Nov. 2020  19. Nov. 2020

  • 11

“Lociran je u napuštenom objektu 'Energoinvesta' na Ilidži, nakog čega su ga uhapsili pripadnici Specijalne jedinice MUP-a KS i trenutno se nalazi u stanici”, rekao je Hadžiabdić.

Uhapšeni je već osuđivan zbog posjedovanja opojnih droga te je osuđen na četiri mjeseca zatvora uslovno.

Kako nam je rekao Hadžiabdić, više detalja saopštit će na pres-konferenciji za sat vremena, oko 15 sati.

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...