OVAJ DVOJAC JE DODIKA IZBACIO IZ TAKTA: "Ne pristajemo na ucjene i prijetnje koje Dodik šalje, ZNAMO KAKO ĆEMO S NJIM..."

"Dva mlada čovjeka su pobijedila u dva najveća grada u Republici Srpskoj. To daje optimizam i vjeru i ta pozitivna lavina će da se prelije u cijelu Republiku Srpsku za dvije godine", istaknuo je Stanivuković.

  • Politika

  • 19. Nov. 2020  20. Nov. 2020

  • 2

- Ostajemo istrajni u sprovođenju plana za bolju Banjaluku i Bijeljinu, poručili su novoizabrani gradonačelnici ovih gradova Draško Stanivuković i Ljubiša Petrović, nakon sastanka u Bijeljini.

Oni su istakli da neće pristati na ucjene i prijetnje koje lider SNSD-a šalje građanima nezadovoljan rezultatom izbora.

"Nama je u prijateljskoj posjeti gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Ovo je prilika da se prijateljski ispričamo i porazgovaramo o paralelama u Bijeljini i Banjaluci - kako unaprijediti efikasnost gradske uprave, kako doći do maksimalno dobrih rezultata i kroz bolju komunikaciju sa građanima", kazao je Ljubiša Petrović i dodao da se u ovakvoj atmosferi najbolje razgovara i tako ćemo raditi i u narednom periodu, a sve u korist naših građana. 

Draško Stanivuković je istakao da pobjeda u dva najveća grada daje optimizam i vjeru.

"Dva mlada čovjeka su pobijedila u dva najveća grada u Republici Srpskoj. To daje optimizam i vjeru i ta pozitivna lavina će da se prelije u cijelu Republiku Srpsku za dvije godine", istakao je Stanivuković.

On je naglasio da blokada Bijeljine i Banjaluke je nešto što ne može da se desi, nešto na šta nismo spremni da pristanemo.

"Ljubiša i ja imamo dogovor da ćemo na sve napade, koliko to bude bilo moguće odgovarati političkim razumom, strpljivo i da nikako nećemo učestvovati u političkom blatu i stvaranju dodatnih političkih tenzija", naglasio je Stanivuković i dodao: 

"Pozivaćemo na interese gradova i građana, ali ako neko bude istrajavao na takvim politikama, moraće da dobije jasan politički stav. Mi nismo mekušci koji na to možemo da ćutimo. Mi imamo jasne političke stavove i pogled u budućnost, a to nisu animoziteti jer to nikom ne donosi dobro, pogotovo ne građanima." 

BN TV

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...