MOŽE JOJ BITI SIN: Slavna voditeljica ljubi 27 godina mlađeg, ne stidi se to činiti ni na javnom mjestu

Prije njega, bila je u vezi sa 14 godina mlađim pjevačem Ollyjem Mursom.

  • Sex i grad

  • 20. Nov. 2020  20. Nov. 2020

  • 0

Voditeljica Melanie Sykes (50) obnovila je romansu sa 27 godina mlađim Riccardom Simionatom (23). Prošle sedmice bila je u Veneciji i viđena je u Riccardovom društvu. Iako on, inače, vozi gondole, htio je biti potpuno fokusiran na svoju partnericu pa je gondolom upravljao njegov kolega, pišu strani mediji. 

Engleskinja koja je poznata po vezama sa mlađahnim muškarcima, objavila je fotografiju iz Venecije na Instagramu. Riccarda je upoznala na šestodnevnom putovanju u Veneciju, a sad je par uhvaćen kako se strastveno grli i ljubi na ulici.

 alt

Foto: Instagram

Javnost je zbog toga napala voditeljicu. Zasmetalo im je što se ponaša kao tinejdžerica, a neki su zaključili i kako bi mogla, po godinama, Riccardu biti majka. Sykes im nije ostala dužna, već je poručila:

- Znala sam da me prate na mom odmoru, no uspjela sam to ignorirati, djelimično jer se takve stvari događaju, ali većinom jer sam osjećala toliko radosti da je bilo zaista teško mariti za to. Želim vam da i vi prepoznate, cijenite i zgrabite te sretne trenutke u ovom ludom svijetu - napisala je Melanie, koja je prošle godine prekinula vezu s komičarem i glumcem Steveom Cooganom (55).

alt

Foto: Instagram

Prije njega, bila je u vezi sa 14 godina mlađim pjevačem Ollyjem Mursom. Ljubila je i golfaša Martina Kaymera (36), ali najduže je opstala njena veza s glumcem Danielom Caltagironeom (48). Bili su u braku od 2001. do 2009. i dobili su sinove Romana i Valentina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...