BEGIĆU, JE LI VRIJEME?: Nogometna reprezentacija doživjela nezapamćen sunovrat, na novoj FIFA-inoj listi nalazi se na…

Najnovija FIFA-ina rang-lista bit će objavljena 26. novembra, a reprezentacija BiH će zabilježiti novi pad.

  • Sport

  • 20. Nov. 2020  20. Nov. 2020

  • 0

Strmoglav pad "Zmajeva" zabilježen je tokom 2020. godine, koju ćemo završiti na 55. mjestu.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u proteklih godinu dana nije ostvarila nijednu pobjedu, ostala je bez Evropskog prvenstva i ispala u Ligu B Lige nacija.

S obzirom na to da do marta nema reprezentativnih nastupa, jasno je da ćemo naredne mjesece provesti na 55. mjestu. Inače, tokom protekle FIFA-ine rang-liste bili smo 51., a svojevremeno i među 20 najboljih na svijetu, ali o tome danas možemo samo da maštamo.

Što se tiče samog vrha, Francuska je vodeća na listi, slijede Brazil, Engleska, Portugal, Španija, Argentina, Urugvaj, Meksiko i Italija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...