KHABIB NURMAGOMEDOV RAZOČARAO FANOVE: Evo čime će se baviti u narednom periodu

Khabib je nedavno testiran na doping od USADA-e, što bi značilo da njima još nije potvrdio penzionisanje, a to je iskoristio White, koji smatra da će se Orao i dalje boriti.

  • Sport

  • 20. Nov. 2020  20. Nov. 2020

  • 1

Vraća li se Khabib Nurmagomedov u oktogon? Dana White, prvi čovjek UFC-a, posljednjih je dana sve glasniji zagovornik toga.

Khabib je nedavno testiran na doping od USADA-e, što bi značilo da njima još nije potvrdio penzionisanje, a to je iskoristio White, koji smatra da će se Orao i dalje boriti.

Odgovor je stigao od neporaženog prvaka, koji se penzionisao s omjerom 29-0.

- Možete se boriti do 40. godine, ali uvijek treba imati neki cilj. Ja sam svoj cilj ispunio. Slijedom toga, nemam nikakvog interesa da se nastavim takmičiti. Iduće godine ću diplomirati, a onda želim nastaviti obrazovanje, želim napredovati, više vremena posvetiti učenju.

Kupio sam ovce, planiram voditi farmu i napredovati na tom polju. Imam bikove, imam krave - rekao je Khabib za RT Sport.

Naravno, niko ne može garantovati da sve ovo nije taktiziranje do ugovaranja neke velike borbe, ali Khabib se za sada nije bavio takvim igricama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...