NOVALIĆ KOD VIŠKOVIĆA U BANJOJ LUCI: Razgovarali su o...

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjoj Luci sa predsjednikom Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Fadilom Novalićem o mjerama koje entitetske vlade preduzimaju radi suzbijanja pandemije koronavirusa.

  • Vijesti

  • 20. Nov. 2020  20. Nov. 2020

  • 4

"Na sastanku je razgovarano i o uticaju pandemije koronavirusa na privredu, kao i o mjerama podrške koje su donijele vlade RS i FBiH s ciljem pomoći privrednim subjektima", saopćeno je iz Vlade RS, prenosi Anadolu Agency.

Višković i Novalić razmijenili su mišljenja o stanju javnih finansija, s osvrtom na predstojeće aktivnosti u vezi sa pripremama budžeta i dokumenata ekonomskih politika entiteta za narednu godinu.

"Na današnjem sastanku razgovarano je i o daljnjim aktivnostima vlada RS i FBiH po pitanju realizacije velikih zajedničkih infrastrukturnih projekata, kao što je izgradnja Koridora 5C, te o zaštiti domaće proizvodnje. Tom prilikom ukazano je na potrebu harmionizacije svih propisa u RS i FBiH koji se odnose na privređivanje", piše u saopćenju.

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...