NEODOLJIVA I U PETOJ DECENIJI: Nekada je bila najseksi žena svijeta s idealnim 99-63-91 mjerama

Već 15 godina britanski model, glumica i TV voditeljica Kelly Brook suvereno nosi titulu seks-simbola, s kojom će za koji dan proslaviti 41. rođendan.

  • Show

  • 21. Nov. 2020  21. Nov. 2020

  • 0

Naime, 2005. prvi je put, sa svojih 25 godina, prema izboru FHM-a, proglašena najseksi ženom svijeta, a u međuvremenu je prošla kroz nekoliko raspada veza, spontani pobačaj, ali i borbu s viškom kilograma.

No, iako su mnogi sumnjali kako će titula ljepotice dugo trajati, fantastičan izgled zadržala je do danas. Kroz godine je Brook, sve od 1998., bila gotovo na svakoj listi stotinu najljepših žena, a fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama, govore u prilog tome da će na tronu biti još dugo, kao i to da ju je pobjednicom iznova isti časopis proglasio i 2016.

Da je ne krasi isključivo ljepota, pokazala je i objavivši svoju autobiografiju "Close up", koja je dospjela na listu bestselera "Sunday Timesa". Glumila je i u nekoliko filmova, kao što su "Absolon", "Fishtales", "Piranha 3D", "Keith Lemon: The Film" i "Taking Stock", a u SAD-u je poznata po ulozi u sitcomu "One Big Happy".

Kako bilo, istraživači s Univerziteta u Teksasu, prema podacima o njezinim mjerama, zaključili su da je djevojka iz Kenta savršena u gotovo svakom pogledu. Naime, Kelly je visoka 168 centimetara, a bila je poznata po mjerama 99-63-91. S vremenom se prilično opustila i udebljala za nekoliko konfekcijskih brojeva, ali kako je rekla, isprva nije primijetila višak kilograma, već su joj na to ukazali fotografi koji bi joj na crvenom tepihu sugerirali da uvuče trbuh. 

Za časopis "Hello" ispričala je kako je u početku bila u šoku, ali to ju je ponukalo da iznova počne raditi na svom tijelu. U rekordnom je roku s konfekcijskog broja 44 pala na 40, koji nosi i danas, a upravo je njezine obline, po mišljenju mnogih, čine savršenom.

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...