KRIVOKAPIĆ ZA SVE ONE KOJE TO INTERESUJE: "Radi istinitog informisanja javnosti, želimo da saopštimo da ni mandatar..."

"...za sastav nove vlade Crne Gore niti ijedan kandidat za ministra u budućoj vladi nisu članovi političkih partija niti će to biti."

  • Regija

  • 21. Nov. 2020  21. Nov. 2020

  • 0

Mandatar za sastav crnogorske vlade Zdravko Krivokapić poručio je da ni on niti ijedan kandidat za ministra nije član političke partije niti će to biti.

Biznismen Miodrag Daka Davidović u izjavi za podgorički dnevnik ranije danas je kazao da će članovi partije koju je osnovao (Narodni pokret Crne Gore), između ostalih, biti i neki od kandidata za ministre za Vladu Crne Gore.

"Radi istinitog informisanja javnosti, želimo da saopštimo da ni mandatar za sastav nove vlade Crne Gore niti ijedan kandidat za ministra u budućoj vladi nisu članovi političkih partija niti će to biti", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću Zdravka Krivokapića.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...