OVA JE BAŠ NA RUBU NERVNOG SLOMA: Šrafcigerom i sprejem napao policajce

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopćeno je da se napad dogodio jučer u 18.20 sati.

  • Hronika

  • 21. Nov. 2020  21. Nov. 2020

  • 0

Osoba iz Sarajeva čiji su inicijali M. Č. uhapšena je zbog napada na policajce u Istočnom Sarajevu koji su pokušali da uspostave javni red i mir nakon prijave da je u jednoj trgovini i apoteci verbalno napala zaposlene, prenosi Srna.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopćeno je da se napad dogodio jučer u 18.20 sati, a ova osoba je istog dana lišena slobode. "Postupajući po prijavi, a prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, lice M. Č. je, uz upotrebu šrafcigera i spreja za trenutno onesposobljavanje, fizički napalo policijske službenike, koji su zadobili tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Iz policije su pojasnili da je ova osoba prethodno u jednoj trgovačkoj radnji, a zatim i u apoteci u Spasovdanskoj ulici, narušila javni red i mir tako što je verbalno napala radnice trgovačke radnje i apoteke. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kriminalističke obrade, Tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...