SIN DONALDA TRUMPA POZITIVAN NA KORONAVIRUS: Evo šta je poručio iz izolacije

I mlađi sin Donalda Trumpa, 14-godišnji Barron Trump također je prošli mjesec prebolovao koronavirus i brzo se oporavio.

  • Svijet

  • 21. Nov. 2020  21. Nov. 2020

  • 0

Donald Trump Junior (42), najstariji sin američkog predsjednika Donalda Trumpa, pozitivan je na koronavirus.

Kako je kazao njegov portparol, on se trenutno nalazi u karantinu i nema simptoma. Trump Jr. je pozitivan od početka sedmice i nalazi se u karantinu, kazao je njegov portparol.

- Dosad je bio potpuno asimptomatičan i slijedi sve medicinski preporučene smjernice –  dodao je.

Donald Trump Junior se javio iz izolacije. Objavio je video u kojem je kazao da se dobro osjeća, da poštuje protokol i da nema potrebe za brigu, piše N1.

I mlađi sin Donalda Trumpa, 14-godišnji Barron Trump također je prošli mjesec prebolovao koronavirus i brzo se oporavio.

Andrew Giuliani, sin Trumpovog advokata Rudyja Giulianija, također je rekao da je pozitivan na koronavirus.

Podsjetimo, američki predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump bili su zaraženi koronavirusom početkom oktobra.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...