SENAD BAŠIĆ O SMRTI MUSTAFE NADAREVIĆA: "Bio mi je kao OTAC, izgubio sam jednog člana porodice..."

Senad Bašić za legendarnog Mustafu Nadarevića kaže kako mu je bio poput oca. Bio je njegov najdraži kolega i uživao je u svakom trenutku u kojem su imali priliku sarađivati i družiti se.

  • Društvo

  • 22. Nov. 2020  22. Nov. 2020

  • 0

Raditi sa Mustafom je bila privilegija i čast, istakao je Bašić.

"Radili smo zajedno još od mojih studentskih dana. Snimi smo 'Nafaku', 'Kod amidže Idriza', 'Savršen krug', 'Lud, zbunjen, normalan'... Ni sa kim nemam toliko zajedničkih projekata. Ni sa kim nisam tako dugo i intenzivno sarađivao. Zbližili smo se, bili smo kao otac i sin", emotivno govori glumac.

Bašić ističe kako je danas izgubio člana porodice. Nadarevića će pamtiti kao čovjeka koji je živio za svoj posao.

"U potpunosti je bio posvećen poslu koji je radio. Time me zarazio, naučio me da čovjek mora cijelog sebe posvetiti poslu da bi uspio napraviti nešto vrijedno. Odlazak takve veličine je veliki gubitak za regiju", tužno zaključuje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...