ŽIVOT NADAREVIĆA OBILJEŽILA JE TRAGEDIJA: Prije osam godina izgubio suprugu, umrla mu je na rukama: "Bila je ljubav mog života..."

Vjenčali su se nakon duge veze, kada im je rečeno da je Slavici dijagnosticirana metastaza na jetri. Ona je umrla u svom stanu u Ljubljani u 48. godini samo dva mjeseca nakon vjenčanja. 

  • Mini market

  • 22. Nov. 2020  23. Nov. 2020

  • 0

Nakon vijesti o smrti poznatog glumca Mustafe Nadarevića, Blic piše o tragediji koja je obilježila njegov život. Naime, Nadareviću je 2012. godine umrla supruga Slavica Radović, slovenska scenografkinja i kostimografkinja, koja je bolovala od raka dojke i više od 10 godina se borila s tom bolešću.

Mustafa Nadarević je supruzi bio velika podrška i do posljednjeg je trena bio uz nju. Umrla mu je na rukama. 

Par se upoznao kada je Nadarević iza sebe već imao dva braka i troje djece: kćeri Nađu Nanu te sina Ašu

Iako je glumac rijetko kad govorio o privatnom životu, u tim je prilikama isticao da ga je supruga Slavica oplemenila. Govorio je da je ona ljubav njegova života, a ona je njega zvala Mujo

Vjenčali su se nakon duge veze, kada im je rečeno da je Slavici dijagnosticirana metastaza na jetri. Ona je umrla u svom stanu u Ljubljani u 48. godini samo dva mjeseca nakon vjenčanja. 

- Sa svakom ženom s kojom sam bio duže, a bio sam s njih tri, obogatio sam se. Mislim da četiri oka vide više nego dva. Ta dva mala sitna nedokučiva mozga bolje misle od jednoga, a svaki čovjek ima svoje kvalitete, osobni mir, nemir, znanje, neznanje pa se partneri nadograđuju. Razboriti ljudi iz svake veze izlaze bogatiji. Nisam previše bogat, ima bogatijih kada je riječ o vezama. To zadiranje u intimu, tko je dotična osoba, kako se zove, čime se bavi, o tome ne želim, rekao je Nadarević jednom prilikom za Story.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...