ĐUKANOVIĆEV DPS ŽESTOKO KRITIKOVAO KRIVOKAPIĆA: "Da li mu je više stalo do zdravlja i života građana Srbije nego Crne Gore?"

Čovjek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore, nije se obazirao, dodaju, na pozive i vapaje ljekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posljedice. Na taj način, svojim postupanjem doprinio je da se nakon ovog događaja broj oboljelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posljedično poraste i broj umrlih.

  • Regija

  • 22. Nov. 2020  23. Nov. 2020

  • 0

Mandatar Zdravko Krivokapić, koji je odjednom, kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno – epidemiološke mjere te države, i masku na licu držao sve vrijeme u Beogradu, pokazao je ovim činim da očigledno drugu državu, njene građane i institucije poštuje više nego sopstvenu, saopšteno je danas iz DPS-a.

“Samo tako se mogu tumačiti dvostruki aršini koje ima prema zdravlju građana Srbije sa jedne i građana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dvije države. Samo prije tri nedjelje, na sahrani mitropolita Amfilohija, bili smo svjedoci njegovog neodgovornog kršenja svih mjera i preporuka nadležih državnih i zdravstvenih organa”, navodi se u saopštenju.

Čovjek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore nije se obazirao, dodaju, na pozive i vapaje ljekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posljedice. Na taj način, svojim postupanjem doprinio je da se nakon ovog događaja broj oboljelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posljedično poraste i broj umrlih.

“Nakon ove javne demonstracije dvostrukih standarda i aršina Zdravka Krivokapića u odnosu na građane Crne Gore i Srbije, zaista se postavlja pitanje da li Zdravko Krivokapić, zaslužuje da bude premijer građanima koje tretira na ovaj krajnje ponižavajući način, poigravajući se sa njihovim zdravljem i životima”, zaključuju u saopštenju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...