VEČERNJI IZVJEŠTAJ IZ KCUS-a: Najgora situacija u Sarajevu...

Podsjetimo, jutros (rezultat testiranja od subote od 18 sati do nedjelje 6 sati) 80 uzoraka iz Kantona Sarajevo utvrđeno je kao pozitivno, deset je bilo iz Fojnice, sedam iz Goražda, šest iz Zenice, po dva iz Olova i Ustikoline, te jedan iz Travnika.

  • Vijesti

  • 22. Nov. 2020  23. Nov. 2020

  • 0

U laboratoriju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu danas je do 18 sati testiran 371 uzorak na prisustvo koronavirusa.

Kako nam je potvrđeno u KCUS-u, ukupno je 150 pozitivnih na COVID-19 u Kantonu Sarajevo. Istovremeno je i 16 pozitivnih u Unsko-sanskom kantonu.

Podsjetimo, jutros (rezultat testiranja od subote od 18 sati do nedjelje 6 sati) je 80 uzoraka iz Kantona Sarajevo utvrđeno kao pozitivno, deset je bilo iz Fojnice, sedam iz Goražda, šest iz Zenice, po dva iz Olova i Ustikoline, te jedan iz Travnika.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...