DANAS U SARAJEVU: Od posljedica koronavirusa preminuo dr. Kemal Bašić

“Obavještavamo javnost da je dr. Kemal Bašić (1964), član naučnog osoblja Instituta za historiju UNSA-e, danas u 16 sati preselio na bolji svijet, u Klinici za infektivne bolesti KCUS-a.

  • Vijesti

  • 22. Nov. 2020  23. Nov. 2020

  • 0

Doktor Kemal Bašić (1964), član naučnog osoblja Instituta za historiju UNSA, preminuo je danas na Klinici za infektivne bolesti KCUS.

Ovu informaciju za javnost podijelili su iz Instituta za historiju Univerziteta u Sarajevu.

“Obavještavamo javnost da je dr. Kemal Bašić (1964), član naučnog osoblja Instituta za historiju UNSA, danas u 16 sati preselio na bolji svijet, na Klinici za infektivne bolesti KCUS. Dr. Bašić se u posljednjih nekoliko dana liječio od upale pluća uzrokovanom virusom COVID-19. Institut za historiju izražava saučešće porodici, rodbini i prijateljima dr. Bašića, kao i cijeloj akademskoj zajednici UNSA koja je ostala bez svog uglednog člana”, naveli su.

alt

Kemal Bašić je rođen 08. januara 1964. godine u selu Hadžići, općina Prijedor, Bosna i Hercegovina. Osnovnu školu završio je u Kevljanima i Omarskoj, općina Prijedor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...