PRIJE NEGO ŠTO POBJEGNE IZ ZEMLJE MORA DA ODGOVORI: Ko je ubio Davida, Milane Tegeltija!?

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milan Tegeltija obratio se članovima Vijeća nakon što je većina njih u svom obraćanju zatražila ili pozvala predsjednika da podnese ostavku.

  • Vijesti

  • 03. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 3

On je kazao da cijeni sve rasprave, osim onih u kojima su iznesene laži. Ponovio je da objavljeni audiosnimak nije autentičan niti zakonit. Poručio je da misli kako malo ko u Savjetu ima pravo da mu drži moralne lekcije.

Ocijenio je da nije korektno držati lekcije na javnim sjednicama, te dodao da se jeste borio za svoje određene ideje i stavove. 

Kazao je da se on na ovoj sjednici neće izuzeti od glasanja, te da će razmisliti o pozivima na ostavku zbog ukupnog stanja u pravosuđu.

Mi ga ovim putem pitamo KO JE UBIO DAVIDA!? Da nam kaže prije nego što pobjegne!?

(pravdazadavida.info)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...