NEŠIĆ GOSTOVAO NA FACE TV-u: "Da sam na Dodikovom mjestu, ne bih skinuo ploču Radovana Karadžića" (VIDEO)

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, gostovao je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića i govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u Banjoj Luci, Republici Srpskoj i BiH.

  • Politika

  • 05. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 1

Nešić je, između ostalog, govorio i o tome treba li Milorad Dodik poslušati zahtjev šefa OHR-a Valentina Inzka da skine ploču s imenom Radovana Karadžića sa Studentskog doma na Palama. Nešić kaže da Dodik ne bi trebao poslušati Inzka, jer je u niz navrata ranije govorio da mu Inzko svakako "ne može ništa". 

U videoprilogu pogledajte integralni razgovor Senada Hadžifejzovića i njegovog gosta Nenada Nešića.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...