CRNADAK PROZVAO DODIKA I SNSD: "Ne mogu više kriti KRIMINAL I PREVARE iza lažnog SRBOVANJA"

On se referirao na izjavu šefa Kluba poslanika SNSD-a Igora Žunića, koji je rekao da je sramno ono što srpski članovi CIK-a, članovi PDP-a i SDS-a rade i način na koji glasaju.

  • Politika

  • 06. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 1

“Kolega Žunić bi trebao znati da ako se zabranjuje pristup posmatračima opozicije na biračkim mjestima, ako se krade identitet građana i kupuju glasovi, to nije napad na Republiku Srpsku, nego je to kršenje zakona i kriminal za koji se mora odgovarati”. rekao je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Igor Crnadak.

On se referirao na izjavu Šefa Kluba poslanika SNSD-a Igora Žunića koji je rekao da je sramno ono što srpski članovi CIK, članovi PDP i SDS rade i način na koji glasaju.

“Nažalost kolege Žunića i SNSD, zadnji izbori su pokazali da je prošlo vrijeme kada su se kriminal, manipulacije i izborne prevare mogli, kao do sada, sakriti fasadom lažnog srbovanja “, poručio je Crnadak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...