„OVO JE JEZIVO, POGUBLJENA SAM“: Slavna holivudska glumica otkrila s kakvim se užasima bori...

"Nakon dugo vremena vidjela sam svoje lice na ogromnom ekranu i skroz zablokirala. Nisam se mogla sjetiti teksta, bilo je jezivo. Moram se srediti do ponedjeljka", zaključila je glumica.

  • Show

  • 10. Dec. 2020  10. Dec. 2020

  • 1

Jedna od najcjenjenijih glumica današnjice, trostruka oskarovka Meryl Streep (71) otkrila je u intervjuu voditelju Stephenu Colbertu kako je snimati u uvjetima pandemije koronavirusa. Trenutno snima film "Don't Look Up".

76th Venice Film Festival

Foto: Hubert Boesl/DPA

- Igram predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država, a iako je film o globalnoj katastrofi, mislim da je poprilično smiješan. Prije nekoliko dana snimili smo prvu scenu i bila sam katastrofalna - ispričala je otvoreno holivudska diva.

U filmu prepunom zvijezda igraju još i Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Matthew Perry, Cate Blanchett i mnogi drugi. Svi se, kako kaže, teško privikavaju na uvjete 'nove normalnosti'. 

The 90th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Foto: Galaxy/PA

- Moramo biti oprezni dok snimamo i na setu sam bila posve sama. Već u prvoj sceni ulazim na stadion pred 20.000 ljudi, koje će u montaži duplicirati. Naravno, bilo ih je svega nekoliko. Statisti su klicali, ali pod maskama niko se ništa ne razumije. Nakon dugo vremena, vidjela sam svoje lice na ogromnom ekranu i skroz zablokirala. Nisam se mogla sjetiti teksta, bilo je jezivo. Moram se srediti do ponedjeljka - zaključila je glumica.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...