ŠOK U SREDNJOJ BOSNI: Zbog ubistva u kamp-kućici, uhapšeni 26-godišnjak i dva maloljetnika, Dževada Ramulja na spavanju ubio zet?

Službenici PU Travnik i PS Novi Travnik uhapsili su 26-godišnjeg Ć. H. i još dvojicu maloljetnika koji se dovode u vezu s jučerašnjim ubistvom Dževada Ramulja u kamp-kućici kod Novog Travnika.

  • Hronika

  • 11. Dec. 2020  11. Dec. 2020

  • 0

Koordiniranim aktivnostima policijskih službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a, Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik i PS Novi Travnik izvršeni su pretresi na više lokacija, prikupljana su operativna saznanja na terenu, saslušan je veći broj svjedoka te su poduzimane i druge mjere i radnje koje su bile usmjerene na rasvjetljavanje ovog djela.

U okviru ovih aktivnosti, pronađena je i automatska puška za koju se sumnja da je korištena za ubistvo.

- Sve navedeno dovelo je do pronalaska i lišavanja slobode osobe Ć. H., rođene 1994. godine iz Novog Travnika, i još dva maloljetnika koji su osumnjičeni za izvršenje predmetnog ubistva - kazali su iz MUP-a SBK.

Prema nezvaničnim informacijama, Dž. R. je ubio njegov zet, a u svemu su mu pomogli maloljetni sin Dž. R. i prijatelj.

U saradnji s nadležnim tužilaštvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...