ZAIGRALA MEČKA I PRED NJEGOVIM VRATIMA: Policija hapsi sve po „Happy“ televiziji, Milomir Marić u velikim problemima

Pripadnici policije odveli su nekolicinu učesnika rijaliti programa "Parovi", koji se emituje na "Happy" televiziji na informativni razgovor u subotu uvečer.

  • Estrada

  • 13. Dec. 2020  13. Dec. 2020

  • 3

Prema saznanjima beogradskih medija, policija je stigla nakon što ih je kontaktiralo ozbjebeđenje, jer su određeni učesnici rijalitija pokušali da razvale vrata i napuste vilu u Zemunu, ali i da stignu do producenta koji se nalazio na prvom spratu zgrade. Dvanaest sati nakon incidenta, nadređeni na televiziji i dalje nemaju odgovore o tome šta se dogodilo.

Naime, portal Nova.rs danas je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije „Happy“, ali i osnivača rijalitija “Parovi”, koji nije želio da komentariše jučerašnje događaje.

“Ne, ne, ne znam ja ništa. Zaobiđi me molim te. Šta zoveš mene, samo sam video u medijima, Silvanu zovi, Silvana zna”, kratko je rekao Marić.

Silvana Stanković , koju je Marić pominjao, zapravo je PR televizije, zbog koje je incident navodno i nastao. Kako je Nenad Marinković Gastoz, jedan od učesnika rijalitija koji je sinoć priveden, rekao za Nova.rs, iza cijelog incidenta “krije se” upravo ona.

Rijaliti program “Parovi” je sinoć nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...