RONALD KOEMAN POTPUNO VAN SEBE: Trener Barcelone pred cijelom svlačionicom urlao na igrača, poručio mu je...

Dolaskom Koemana krenula je čistka u Barceloninoj svlačionici pa se Nizozemac odmah riješio starijih igrača, poput Luisa Suareza, Ivana Rakitića i Artura Vidala.

  • Sport

  • 14. Dec. 2020  14. Dec. 2020

  • 0

Trener Barcelone Ronald Koeman žestoko je napao Riquija Puiga pred cijelom svlačionicom, objavio je "El Pais".

Koeman je Puigu uoči sezone rekao da može potražiti drugu ekipu, jer ne računa na njega, ali je mladi nogometaš odlučio ostati u Barceloni i pokušati se nametnuti treneru. Privatni razgovor Koemana i Puiga od riječi do riječi ubrzo je procurio u javnost, a to se nije svidjelo nizozemskom treneru.

"Ti si krtica", urlao je Koeman na Puiga i optužio ga za iznošenje informacija iz Barcelonine svlačionice. 

Puig je ove sezone sakupio samo 77 minuta u četiri susreta, dok je prošle sezone prije dolaska Koemana na klupu odigrao 12 utakmica. 

Dolaskom Koemana krenula je čistka u Barceloninoj svlačionici pa se Nizozemac odmah riješio starijih igrača, poput Luisa Suareza, Ivana Rakitića i Artura Vidala. Sada se, piše "El Pais", želi riješiti igrača koji narušavaju atmosferu u momčadi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...