ZA PRAZNIKE U RODNI KRAJ: Edin Džeko stigao u Sarajevo, objavio fotografiju ugodnog druženja u restoranu (FOTO)

Edin Džeko sinoć je bio heroj Rome u pobjedi nad Cagliarijem od 3:2 u meču 14. kola Serije A, a danas je stigao u Sarajevo.

  • Sport

  • 24. Dec. 2020  25. Dec. 2020

  • 0

Dijamant je sletio u svoj rodni grad gdje je stigao na odmor pred novogodišnje praznike, a brzo su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojim se vidi kako uživa sa svojim prijateljima.

Brzo se Džeko sastao sa svojim vjenčanim kumom Amirom Spahićem, s kojim je otišao na večeru u neki od sarajevskih restorana, prenosi scsport.ba.

alt

Naredni meč Romu očekuje tek 3. januara, pa Džeko ima dovoljno vremena da se odmori i napuni baterije za nastavak takmičenja u Seriji A, u kojoj Roma ove sezone, možda pomalo i neočekivano, jako dobro gura.

Vučica je treća na tabeli sa 27 bodova, sedam manje od lidera Milana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...